Çardak İlkokulu
ÇARDAK MAH. ÇARDAK KÜME EVLERİ NO 165 SİLVAN / DİYARBAKIR

VİZYON

Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde kaliteyi daima yüksek tutan sürekli gelişen ve değişen bir kurum olmaktır. İstiyoruz ki,Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki, verdiğimiz eğitim ,öğrencileri bir üst öğrenime hazırlasın. İstiyoruz ki,okulumuzda herkes, her gün, daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

MİSYON

Hedefimiz,anaokulu yaşlarından başlayarak güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen,toplum tarafından takdir edilen özgüven sahibi insanlar olarak yetiştirmek, öğrenciler,okul idaresi,öğretmen ve veliler arasında sıcak bir diyalog geliştirmek,Öğrencilerimize yardımseverlik ve sosyal sorumluluk ilkelerini aşılamak için okul içi ve dışında etkinliklere katılmak,önde gelen hedeflerimizdendir.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM